werken met essentiële oliën

Activiteiten

Wil je de band met je paard verbeteren?

 

°Werken met essentiële oliën.

De reukzin van paarden is sterk ontwikkeld en staat in voor taken zoals ruimtelijke oriëntatie, beoordeling voedselkwaliteit, het zoeken naar voedsel en water, waarneming van gevaren vanop een afstand, ruiken van angst en agressie, communicatie met soortgenoten, bij het vinden van seksuele partners en het herkennen van drachtigheid, groepsleden en rivalen.

Eén geurmolecuul is al voldoende om de emoties, motivaties en de hormoonhuishouding van het paard te beïnvloeden en daarmee een gedragsverandering te veroorzaken...

(Uit: Het gedrag van paarden beter begrijpen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwondert het je dan dat paarden uit een gamma van flesjes van essentiële oliën, hét flesje of dé olie selecteren dat ze nodig hebben op dat moment?

 

Hét voordeel van het werken met essentiële oliën is, dat een essentiële olie niet altijd via de voeding moet opgenomen worden (zoals kruiden), waardoor slechtwerkende darmen (waar vele ziektes vaak beginnen) niet een oorzaak kunnen zijn dat de oliën niet optimaal werken.

Essentiële oliën kunnen zowel oraal, als op de huid, als via een diffusie worden toegediend, waardoor de oliën in een razendsnel tempo opgenomen worden in elke lichaamscel.

Essentiële oliën werken op fysiek, emotioneel én energetisch niveau.

 

Voor meer info over de essentiële oliën van Young Living zie: www.youngliving.com

Copyright © All Rights Reserved